Jaké informace shromažďujeme?

Shromažďujeme informace od vás, když se zaregistrujete na našich stránkách, se přihlásit k odběru našeho zpravodaje, aby se zúčastnily průzkumu, nebo vyplnit formulář.

Při objednávce nebo při registraci na našich stránkách, v případě potřeby, můžete být vyzváni k zadání: jméno, e-mailovou adresu, poštovní adresu nebo telefonní číslo. Můžete však, navštivte naše stránky anonymně.

Společnost Google, jako dodavatel třetí strany, používá cookies k poskytování reklam na vašich stránkách.

Google použití cookie DART jí umožňuje sloužit reklamy uživatelům na základě jejich návštěv na vašich stránkách a dalších stránkách internetu.

Uživatelé se mohou odhlásit z používání souborů cookie DART návštěvou reklamu a obsahovou síť Google zásady ochrany informací ..

Co používáme vaše informace?

Veškeré informace, které shromažďujeme od vás může být použita v jednom z následujících způsobů:

• Chcete-li přizpůsobit vaše zkušenosti

(Vaše informace nám pomáhají lépe reagovat na vaše individuální potřeby)

• Chcete-li zlepšit naše webové stránky

(Se neustále snažíme zlepšovat naše webové stránky nabídky na základě informací a zpětná vazba, kterou dostáváme od vás)

• Chcete-li zlepšit služby zákazníkům

(Vaše informace nám pomáhají efektivněji reagovat na vaše požadavky Customer Service and Support potřeby)

• Pro zpracování transakcí

Vaše osobní údaje, ať už veřejné nebo soukromé, nebude prodána, směněna, převedena nebo vzhledem k jiné společnosti z jakéhokoli důvodu, bez vašeho souhlasu, jiné než pro specifické účely doručování zakoupili produkt nebo službu požádá.

• Chcete-li spravovat soutěže, propagace, průzkumu nebo jiné stránky funkce

• Chcete-li poslat pravidelné e-mailů

E-mailová adresa zajistit zpracování objednávek, mohou být použity k zasílání informací a aktualizace týkající se Vaší objednávky, kromě přijímání příležitostné zprávy společnosti, aktualizace související produkt nebo službu informace atd.

Poznámka: Pokud se kdykoli budete chtít odhlásit z přijímání budoucích e-mailů, jsme podrobná odhlásit pokynů v dolní části každé e-mailu.

Jak chráníme vaše informace?

Realizujeme celou řadu bezpečnostních opatření s cílem zajistit bezpečnost vašich osobních údajů při přístupu vaše osobní údaje.

Nabízíme využití zabezpečeném serveru. Všechny dodávané citlivé / kreditní informace jsou přenášeny prostřednictvím Secure Socket Layer (SSL) technologii a pak šifrovaná do naší databáze poskytovatelů platební bránu jen aby byl přístupný osoby zmocněné se speciálními přístupovými právy do těchto systémů, a jsou povinni? Uchovávat důvěrné informace.

Po transakci, bude vaše osobní údaje (kreditní karty, čísla sociálního pojištění, Finanční trhy, atd.), nesmí být vedeny v evidenci déle než 60 dnů.

Ještě používáme cookies?

Ano (Cookies jsou malé soubory, které stránky nebo jejich převod na poskytovatele služeb a vašeho počítače pevný disk přes webový prohlížeč (pokud dovolíte), která umožňuje na stránky poskytovatele služeb nebo systémy rozpoznat prohlížeč a zachytit a zapamatovat si určité informace

Cookies používáme k pochopení a uložit předvolby pro budoucí návštěvy a kompilovat souhrnné údaje o návštěvnosti stránek a webu interakce, takže můžeme nabídnout lepší stránky zkušenosti a nástroje v budoucnu.

Pokud chcete, můžete si vybrat, zda váš počítač vás varoval pokaždé cookie zaslána, nebo si můžete vybrat vypnout všechny cookies pomocí nastavení prohlížeče. Jako většina internetových stránek, pokud zapnete souborů cookie vypne, může některé z našich služeb, nemusí fungovat správně. Nicméně, stále se můžete objednávat telefonicky nebo kontaktovat zákaznický servis.

Ještě můžeme zveřejnit jakékoliv informace třetím stranám?

Nechceme prodávat, obchodovat nebo jinak převést na třetím stranám vaše osobní údaje. To nezahrnuje důvěryhodné třetí strany, které nám pomáhají v provozu na našich webových stránkách, vedení našeho podnikání, nebo údržbou vás, pokud tyto strany se dohodly, že aby tyto informace důvěrné. Můžeme také vydat informace, když věříme, že zpráva je vhodné v souladu s právními předpisy, prosazovat naše stránky politiky, nebo chránit naše práva nebo ostatní, majetek nebo bezpečnost. Nicméně, může být neosobní informace návštěvníka být poskytnuty jiným osobám za marketing, reklama, nebo jiné použití.

Třetích stran odkazy

Občas, podle našeho uvážení, můžeme zahrnout nebo nabízet třetí strany výrobky nebo služby na našich webových stránkách. Tyto stránky třetích stran mají oddělené a nezávislé zásady ochrany osobních údajů. Máme tedy nenese žádnou odpovědnost za obsah a činnost těchto odkazovaných stránek. Nicméně se snažíme chránit integritu našich stránkách a vítáme jakoukoli zpětnou vazbu o těchto stránkách.

Kalifornie Online Privacy Protection Act dodržování

Protože si vážíme vašeho soukromí jsme přijaly nezbytná opatření, která jsou v souladu s Kalifornie o ochraně soukromí na internetu zákona. Proto nebude distribuovat Vaše osobní údaje třetím stranám bez vašeho souhlasu.

V rámci Kalifornie Online Privacy Protection Act, mohou všichni uživatelé našich stránkách žádné změny, aby jejich informace, kdykoliv se přihlásíte do svého ovládacího panelu a jít na "Upravit profil" stránku.

Dětské Online Privacy Protection Act dodržování

Jsme v souladu s požadavky COPPA (Dětské Online Privacy Protection Act), nebudeme shromažďovat žádné informace od osoby mladší 13 let. Naše webové stránky, produkty a služby jsou zaměřeny na lidi, kteří jsou alespoň 13 let nebo starší.

Online Privacy Policy pouze

Tato online zásady ochrany osobních údajů se vztahuje pouze na informace shromážděné prostřednictvím našich internetových stránek, a ne na informace shromážděné offline.

Obchodní podmínky

Navštivte také naše Podmínky oddíl o užívání, zřeknutí se odpovědnosti a omezení odpovědnosti bude řídit využívání našich webových stránkách na adrese http://sethdennon.com/terms/

Váš souhlas

Pomocí našich stránek, souhlasíte s naší webové stránky zásad ochrany osobních údajů.

Změny Zásad ochrany soukromí

Pokud se rozhodneme změnit naše zásady ochrany osobních údajů, zveřejníme tyto změny na této stránce, a / nebo aktualizovat Zásady ochrany osobních údajů datum změny níže.

Tato politika byla naposledy editována 4. července 2010.

Kontaktujte nás

Pokud se vyskytnou nějaké otázky k tomuto zásad ochrany osobních údajů, můžete nás kontaktovat pomocí níže uvedené informace:

Na Web: http://sethdennon.com/contact-seth/

Do E-mail: seth@sethdennon.com

Tím, Telefon: +1 (702) 482 - 7.384

Poštou: Seth Dennon - K rukám: Soukromí - 3150 svěží vánek pohon # 2209 - Las Vegas NV 89128 - USA