Jaké informace shromažďujeme?

Shromažďujeme informace od vás, když se zaregistrujete na našich stránkách, přihlásit se k odběru newsletteru, reagovat na průzkum nebo vyplnit formulář.

Při objednávce nebo registraci na našich stránkách, v případě potřeby, můžete být vyzváni k zadání: jméno, e-mailovou adresu, poštovní adresu nebo telefonní číslo. Můžete však, navštivte naše stránky anonymně.

Google, jako dodavatel třetí strany, používá cookies k poskytování reklam na vašich stránkách.

Google použití cookie DART jí umožňuje zobrazovat reklamy ke svým uživatelům na základě jejich návštěv na vašich stránkách a jiné stránky na internetu.

Uživatelé se mohou odhlásit z používání souboru cookie DART návštěvou reklamu a obsahovou síť Google zásady ochrany osobních údajů ..

Co můžeme použít vaše informace pro?

Jakékoliv informace, které sbíráme od vás mohou být použity v jedné z následujících způsobů:

• Chcete-li přizpůsobit vaše zkušenosti

(Vaše informace nám pomáhá lépe reagovat na vaše individuální potřeby)

• Chcete-li zlepšit naše webové stránky

(Se neustále snažíme zlepšovat naše webové stránky nabídky na základě informací a zpětné vazby, které dostáváme od Vás)

• Chcete-li zlepšit služby zákazníkům

(Vaše informace nám pomůže účinněji reagovat na vaše požadavky zákaznických služeb a potřeby podpory)

• Chcete-li zpracování transakcí

Vaše informace, ať už veřejné nebo soukromé, nebudou prodány, vyměněny, převedena, stejně na jakoukoli jinou společností, z jakéhokoli důvodu, bez vašeho souhlasu, jiné než pro specifické účely dodávání zakoupený produkt nebo službu požadoval.

• Chcete-li spravovat soutěž, propagaci, průzkum nebo jinou funkci stránek

• Chcete-li poslat e-maily pravidelně

E-mailová adresa stanovit pro zpracování objednávek, mohou být použity k vám posílat informace a aktualizace týkající se vaší objednávky, kromě přijímání příležitostné společnost novinky, aktualizace, vztahující se výrobek nebo službu informace, atd.

Poznámka: Pokud se kdykoli budete chtít odhlásit z přijímání budoucích e-mailů, jsme obsahovat podrobné pokyny odhlásit v dolní části každé e-mailu.

Jak chráníme vaše informace?

Realizujeme celou řadu bezpečnostních opatření pro zachování bezpečnosti vašich osobních údajů při přístupu vaše osobní údaje.

Nabízíme využití zabezpečeném serveru. Všechny dodávané citlivé / kreditní informace jsou přenášeny prostřednictvím Secure Socket Layer (SSL), a potom zašifrovány do našeho poskytovatele platebních bran databázi pouze být přístupné oprávněné osoby se speciálními přístupovými právy k těmto systémům, a musí? Udržovat důvěrné informace.

Po transakci, vaše osobní údaje (kreditní karty, čísla sociálního pojištění, finance, atd.) Nebudou archivovány pro více než 60 dní.

Nikdy používáme cookies?

Ano (Cookies jsou malé soubory, které stránky nebo její servisní převody poskytovatele, aby vaše počítače pevný disk prostřednictvím webového prohlížeče (pokud dovolíte), který umožňuje weby nebo poskytovatelé služeb systémy rozpoznat váš prohlížeč a zachytit a pamatovat si určité informace

Používáme cookies k pochopení a uložit předvolby pro budoucí návštěvy a kompilovat souhrnné údaje o návštěvnosti stránek a interakce stránky tak, že můžeme nabídnout lepší zážitky webu a nástroje v budoucnu.

Pokud dáváte přednost, můžete si vybrat, aby váš počítač vás upozorní pokaždé, když cookie je odeslána, nebo si můžete vybrat vypnout všechny cookies pomocí nastavení vašeho prohlížeče. Jako většina internetových stránek, pokud se dáte cookies vypnout, některé z našich služeb, nemusí správně fungovat. Nicméně, stále se můžete objednávat přes telefon, nebo kontaktovat zákaznický servis.

Máme zveřejnit jakoukoli informaci k vnějším stranám?

Nechceme prodávat, obchodovat, nebo jinak převádět třetím stranám vaše osobní identifikační údaje. To nezahrnuje důvěryhodné třetí strany, kteří nám pomáhají v provozu na našich webových stránkách, vedení našeho podnikání, nebo údržbou vás, pokud tyto strany souhlasí s tím, aby tyto informace v tajnosti. Můžeme také vydat vaše informace, když věříme, že zpráva je vhodné, aby v souladu s právními předpisy, prosazovat naše zásady stránky, nebo chránit naše, nebo jiní práv, majetku či bezpečnosti. Nicméně, non-osobní identifikační informace návštěvníka mohou být poskytnuty jiným stranám pro marketing, reklama, nebo jiné použití.

Třetích stran odkazy

Občas, podle našeho uvážení, můžeme zahrnout nebo nabízet produkty nebo služby třetích stran na našich webových stránkách. Tyto stránky třetích stran mají samostatné a nezávislé politiky ochrany osobních údajů. Proto máme žádnou odpovědnost za obsah a činnost těchto odkazovaných stránek. Přesto se snažíme chránit integritu našich stránkách a vítáme jakoukoli zpětnou vazbu o těchto stránkách.

Kalifornie Online Privacy Protection Act Compliance

Protože si vážíme vašeho soukromí jsme přijaly nezbytná opatření, aby bylo v souladu se zákonem ochraně Kalifornie online soukromí. Proto nebude distribuovat své osobní údaje vnějším stranám bez vašeho souhlasu.

V rámci zákona o ochraně Kalifornie Online soukromí, všichni uživatelé našich stránek mohou provádět žádné změny k jejich informacím kdykoli po přihlášení do svého ovládacího panelu a jít na "Upravit profil" stránku.

Dětský Online Privacy Protection Act Compliance

Jsme v souladu s požadavky COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), nebudeme shromažďovat žádné informace od osoby mladší 13 let. Naše webové stránky, produkty a služby jsou zaměřeny na lidi, kteří jsou nejméně 13 let nebo starší.

Online Privacy Policy Pouze

Tato online zásady ochrany osobních údajů se vztahuje pouze na informace shromažďované prostřednictvím našich internetových stránek, a nikoliv na informace shromážděné offline.

Pravidla a podmínky

Navštivte také naše Podmínky oddíl, kterým se stanoví použití, zřeknutí se odpovědnosti a omezení odpovědnosti upravující používání našich webových stránkách na adrese http://sethdennon.com/terms/

Váš souhlas

Používáním našich stránek, souhlasíte s naší webové stránky zásad ochrany osobních údajů.

Změny v naší ochrany osobních údajů

Pokud se rozhodneme změnit naše zásady ochrany osobních údajů, zveřejníme tyto změny na této stránce, a / nebo aktualizovat datum změny Zásady ochrany osobních údajů níže.

Tato politika byla naposledy editována 4. července 2010.

Kontaktování nás

Pokud existují nějaké dotazy týkající se této zásady ochrany osobních údajů nás můžete kontaktovat pomocí informací níže:

Na webu: http://sethdennon.com/contact-seth/

E-mailem: seth@sethdennon.com

By Telefon: +1 (702) 482 - 7.384

Poštou: Seth Dennon - K rukám: Ochrana údajů - 3150 Soft Breezes DRIVE # 2209 - Las Vegas NV 89128 - USA